Boeken

Ons Feyenoord

feyenoordSinds kort ligt er voor het eerst een boek van mijn hand in de boekhandel, namelijk ‘Ons Feyenoord’. Het boek gaat, uiteraard, over Feyenoord en geeft voor eens en voor altijd antwoord op de vraag waarom ik nou supporter ben van die club. Herkenbaar voor Feyenoorders, leerzaam voor niet-Feyenoorders.

Het boek is in de boekhandel te koop, maar je kan het natuurlijk ook via mij bestellen. Mail naar robertjandijkgraaf@gmail.com of stuur me op een andere manier een bericht als je die mogelijkheid hebt.

Het boek kost, inclusief verzendkosten, €16,95.

 

6
Op 29 februari 2016 is mijn eerste solo-boek verschenen. Het is het begin van een nieuwe traditie; iedere komende verjaardag geef ik een verhalenbundel uit. Omdat vorig jaar (schrikkelkind) zes ben geworden, telt de eerste bundel zes verhalen en heet het – heel toepasselijk – 6.

InhoudCover - 6 Het boek bevat zes totaal verschillende verhalen, zowel non-fictie als fictie. Sommige verhalen zijn al eens ergens op het internet verschenen, anderen zien voor het eerst het levenslicht.

Alle verhalen zijn me zeer dierbaar, maar om het meer te laten zijn dan slechts een verzameling van mijn zes beste verhalen heb ik er nog een bonus aan toegevoegd. Aan het eind van de bundel is namelijk het eerste hoofdstuk van mijn roman te vinden. Zeer exclusieve content, strikt geheim spul, u kent het wel. Het leest als een kort verhaal waardoor u dus eigenlijk zeven verhalen krijgt en het maakt – hopelijk – nieuwsgierig naar meer.

Bestellen
Het boek kost tien euro (inclusief verzendkosten) en om het te bestellen moet u een mailtje sturen naar robertjandijkgraaf@gmail.com. Zo snel mogelijk na bestelling ontvangt u een gesigneerd exemplaar van 6.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: