De befaamde 125 vragen

Dinsdag sprak ik in de Rotterdamse raad. Ik had het daar onder andere over de vragen die ik had gesteld aan Feyenoord en waar ik geen of onvoldoende antwoord op kreeg. Zo werd ik verwezen naar een Q&A-pagina die ik allang kende, maar die al twee jaar niet was bijgewerkt. Dat benoemde ik dinsdag en dat benoemde ik in vraag 1 van de 125 vragen die ik aan Feyenoord stelde.

Toch vond Joris van Dijk het wijs om gisteren na een vraag van raadslid Ellen Verkoelen over mijn vragen doodleuk te beginnen over die Q&A-pagina. Daar konden we terecht voor antwoorden. Hij had mijn brief niet gelezen en mijn speech niet gehoord. Dat had hem van een grote fout kunnen behoeden.

Hij maakte de fout echter wel en dus voel ik mij genoodzaakt om mijn strijd door te zetten. Ik zal niet rusten voordat ik een antwoord krijg. Eerst nog schriftelijk, maar straks ook fysiek. Ik zal een stoeltje en een tafel meenemen naar Rotterdam en blijf net zolang zitten tot ik antwoord krijg. Uiteraard volledig geweldloos, want hoewel Van Dijk ons gisteren wegzette als mensen die enkel denken en handelen vanuit de emotie, is mijn strijd puur rationeel.

Ik heb vragen en die vragen zal ik blijven stellen, net zolang tot ik antwoorden krijg.

Wat zou helpen is als anderen die vragen ook stellen. Je kan de vragen hier downloaden. Voeg je woonplaats toe en je naam plus eventueel op het eind nog contactgegevens. Print ze en stuur ze naar Rotterdam of mail ze naar secretariaat@feyenoord.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: