SEIZOENSUITVERKOOP

De Eredivisie is afgelopen en zoals het – met uitzondering van vorig jaar – hoort, heeft Feyenoord er weer een teleurstellend jaar van gemaakt. We zijn ergens in maart al onttroond als landskampioen en hoewel de beker dit jaar van goud was, liet dit seizoen ons veelal terugdenken aan het vorige seizoen en vooral aan 14 mei 2017.

Zoals u waarschijnlijk wel bekend schreef ik in de nasleep van het kampioenschap mijn eerste boek over Feyenoord: Ons Feyenoord. Het boek is in steeds minder boekhandels nog te koop (goed teken) en hoewel het via Bol.com wel gewoon nog steeds te verkrijgen is, kan je het toch het beste bij de auteur zelf bestellen. Zeker omdat ik de laatste exemplaren van Ons Feyenoord in de uitverkoop doe.

Bij verschijning kocht ik een honderdtal exemplaren in om zelf te kunnen verkopen. Daarvan zijn er nu nog zestien over. Die zestien exemplaren gaan nu niet voor 14,95 (excl. verzendkosten) maar voor 12  euro (incl. verzendkosten) de deur uit.

Dus wil jij voor jezelf, je vader, je moeder, je broer, je zus, je neef, je nicht, je vriend of vriendin, je buurman of buurvrouw of voor je favoriete Ajacied/PSV’er/Superboer Ons Feyenoord kopen, stuur dan een bericht. Dat kan hieronder, maar anders kan je mij mailen via robertjandijkgraaf@gmail.com. Geef een gil en dan neem ik contact met je op.

Voor wie het boek ook is, ik schrijf er een persoonlijk bericht in. Wil je dat? Geen idee. Wil je dit boek zo goedkoop aanschaffen zodat je kan pronken met een Feyenoord-boek in je boekenkast? Ja. Dus reageer, mail, slide in DM, wat dan ook.

Uiteraard: op is op, dus wees er snel bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: