Ons Feyenoord

Sinds augustus ligt mijn eerste ‘echte’ solo-boek in de winkel: Ons Feyenoord. Waar het over gaat? Nou, dit, zo’n beetje:

Dit boek geeft het definitieve antwoord op de vraag: wat maakt Feyenoord tot Feyenoord? Wanneer en vooral waarom worden mensen supporter van deze Rotterdamse club? Wat is toch de aantrekkingskracht dat een voetbalclub zo’n prominente rol speelt in de levens van honderdduizenden mensen in binnen- en buitenland? En wat zorgt ervoor dat zoveel mensen – jong en oud, man en vrouw – een haast religieuze liefde voor de club uit 010 hebben?

Ons Feyenoord legt voor Feyenoorders én voor niet-Feyenoorders de ziel bloot van de meest markante club met de trouwste aanhang van ons land.

Ons Feyenoord gaat over alle tradities die voor de supporters de club meer maken dan een gewone voetbalclub. Over de culthelden en de zanger met de gouden microfoon. Over de haat voor 020, de liederen en over het vloeken op de eigen club. Maar ook de grote successen komen aan bod, en de pijnlijke nederlagen. De bekende spelers en de bekende niet-spelers. En natuurlijk over De Kuip, het stadion dat onder supporters voor zoveel verdeeldheid zorgt.

Het ligt inmiddels in de betere boekhandel (zoals boekhandel Snoek aan de Meent in Rotterdam, waar de boekpresentatie was) en is online te bestellen. Ook bij mij. Wil je het cadeau geven aan iemand of wil je voor jezelf een handtekening in het boek; dat kan. Stuur me via welk kanaal dan ook een bericht, of vul hieronder in hoeveel exemplaren je wil hebben, waar het naartoe moet en of er nog een speciale boodschap in moet.

Het boek kost, inclusief verzendkosten, €16,95.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: