Trek je conclusies

Nou heeft ze zichzelf niet verkiesbaar gesteld voor een plaats in de Tweede Kamer maar gezien de rotzooi rond de formatie zal ze nog wel een tijdje blijven zitten als minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Nou zul je misschien denken: wat maakt het nou uit, ze zit er nog maar heel even en dan is ze weg. Dat klopt, binnenkort zit Tineke Huizinga er niet meer maar tot die tijd zullen haar acties goed bekeken moeten worden.

Hoe haal je het in je hoofd om een vlucht van €10.000 (vanuit Italië, wie betaalt er zoveel voor een vlucht vanuit Italië?) te declareren bij je werk? Dan ben je totaal ongeloofwaardig en door mensen zoals zij, denk ook aan de declaratie-gate van een tijd geleden, komt het dus dat veel inwoners zo weinig vertrouwen hebben in de Nederlandse politiek. Door mensen als Tineke Huizinga worden mensen boos om bezuinigingen op zaken als het Onderwijs terwijl zij doodleuk een vlucht declareren omdat ze daar niet voor wensen te betalen.

Maar we mogen haar op onze blote knieën bedanken want nu het er toch over gaat wil ze het wel terug betalen. Nou bedankt Tineke, heel aardig van je! Dan hebben we het er voortaan niet meer over, dat je geprobeerd hebt het niet terug te hoeven betalen maakt niet uit joh, dat snapt iedereen wel… En zo’n figuur zit dan bij de ChristenUnie, lekker hypocriet, maar dat verbaasd me niet eens meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: