Met stijgende verbazing

Eerder plaatste ik al een blog over de supporterswebsite www.afca.nl en hoe zij het leven van de Feyenoord-directie zuur wilden maken. Maar vandaag was het volgende bericht te lezen op een Feyenoord website, afkomstig van het Ajax forum: 

“De Ajax Supportersdelegatie heeft rondom de bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax eerder dit jaar bewust besloten via Ajax-fansite afca.nl de publiciteit te zoeken. De fansite bracht ondermeer een foto naar buiten over het bombardement op Rotterdam in de tweede wereldoorlog. Ook hadden de supporters van de harde kern van de Amsterdammers enkele honderden kaarten in bezit voor het duel in De Kuip.  

Door de geruchten over een confrontatie tussen beide harde kernen werd besloten om de bekerfinale in twee duels te spelen. Eén in Rotterdam, en één in Amsterdam. Dit alles in samenwerking met de directie van Ajax. Zo viel te lezen op een forum van VAK410. Een van de moderatoren, S11, vertelde daar het volgende:

‘Sommige dingen moeten echt beter op zo een grote website, wordt toch veel bekeken. Bekerfinale daarentegen is wel goed aangepakt, maar dat hadden we met de ASD (HK delegatie) besprekingen besloten en zo hebben we het ook gewild en is ook gelukt toen. Maar dat is verleden. Nu toekomst.’

De Website AFCA.nl meldde enkele weken geleden ook dat het honderden kaarten had voor het duel tussen AA Gent en Feyenoord. Als Feyenoord een misstap zet in Europees verband lijkt het onoverkomelijk dat de club voorlopig geen Europees voetbal meer speelt.”

Misselijke grap of trieste waarheid? Eén ding is i.i.g. duidelijk, de supporterswebsite doet wat ik al vermoedde, het bewust proberen te saboteren van Feyenoord wedstrijden, of het bestuur hier inderdaad van op de hoogte is… Laten we in vredesnaam hopen van niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: