Dries krijgt wat hij verdient

Dries Roelvink heeft op vrijdag de dertiende dan eindelijk zijn grote droom weten te verwezenlijken. Met dank aan oproepen van vele fans op Twitter (#Driesop1) heeft hij zijn eerste nummer één hit ooit gescoord! Met het nummer ‘Alleen door jou’ haalde hij het dan eindelijk en zo kwam hij van de naam ‘net-niet-artiest’ af.  

Of je zijn muziek nou te pruimen vind of niet, Dries verdient dit als geen ander. Dat zuurpruimen als Marc van der Linden en Paul de Leeuw hier met veel cynisme op reageren doet hem niets. Hij heeft 25 jaar gewerkt en geprobeerd om op één te komen en of dat dan in de top 100 of de top 40 is maakt natuurlijk niet uit. Dries laat zich niet kennen, ondanks dat hij zo vaak middelpunt van spot is geweest, Dries ging gewoon door. En vandaag is het hem dan eindelijk gelukt. Dankzij mannen als Bas Paternotte, Michiel Blijboom en die ene groep die bekend staat als  ‘de echte Jannen’ was het allemaal net wat makkelijker.

Mensen kochten zijn muziek waarschijnlijk niet omdat hij de nieuwe Elvis is, en hij is ook niet van het niveau Marco Borsato. Maar Dries Roelvink heeft iets wat veel artiesten niet hebben, hij is gewoon een ontzettend sympathieke gast en mede door zijn reclame in gele slip is het toch onmogelijk om boos op zo’n iemand te worden of hem dit te misgunnen? Mijn smaak is het niet maar ik gun het Dries Roelvink van harte, het is een soort oeuvreprijs voor 25 jaar lang hard werken. Jammer voor hem dat zijn ouders het niet meer konden meemaken maar voor Dries Roelvink zal vrijdag de dertiende nooit meer een ongeluksdag zijn. Dries, van harte!

2 gedachten over “Dries krijgt wat hij verdient

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: